NI

Ha azt mondod a levesnek hogy hamm, akkor megevődik. Ha nagy a leves, akkor többször kell neki mondani.

kommenteljél

  • buci.: miafasz:D amúgy nem ökörnyál tudtam hogy ezt fogja rá mondani valaki (2010.09.05. 16:29) spiderpig
  • buci.: öcséd vagyok és az ökör nyál ami pedig képes ijesmire ,lásd: okornyalkepessegei.uw.hu (2010.09.03. 21:09) spiderpig
  • erik.sulymosi: giga like (2010.08.09. 18:55) pokci
  • buci.: hagyá minyá majd :D jaj bocs ittam deee posztot kéne írnom így phí az valószínűleg csak nekem lenn... (2010.08.07. 23:45) jel needed
  • Utolsó 20

válogassál

összesilyen

tudom hol laksz

that's how facebook kills sociaty

2011.03.07. 14:40 buci.

 

Látom ahogyan majd 10 év múlva összegyűlünk osztálytalálkozni, mindenki elmeséli ki/mi lett belőle, purdék, ház, férj, vagy éppen nem, nagy meglepődések, halomnyi új infó, meg szóval tudjátok. Aztán rájövök hogy lófaszt, tudom mindet fészbukról!

 

Szólj hozzá!

Címkék: jövő elmélkedés demostnem?!

kis jános

2010.11.22. 14:44 buci.

 

Hévre várva, órán bambulva, hazafelé sétálva, buszon utazva, vagy akármikor amikor van egy kis időm gondolkodni, olyan világrengető gondolatok kúsznak belém, hogy például ha engem most túszul ejtenének, akkor egy idő után ki kell venni a kontaktlencsémet majd, és akkor nem fogok látni, és az milyen béna dolog már. Ilyen nincs is, annyira ergya lenne. Ergo engem nem ejthetnek túszul. Vagy hogyha mondjuk meg akarnak erőszakolni és éppen menstruálok, az milyen már!

 

Bocs.

 

ÁPDÉT: Kifelejtettem hogyha a túszulejtés szájbekötős/tömős, és mondjuk be van dugulva az orrom éppen nagyon mert náthás vagyok, akkor akár meg is halhatok. Vagy ha kikötözős és nagyon viszket a fülem?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: para morbid elmélkedés wtf hétköznap shit happens halom random szarsag

na de mi

2010.10.25. 22:02 buci.

 

Na és akkor most, mindennek a végén, azt érzem hogy nem lesz belőlem orvos, patológus, hullasminkes, helyszínelő, tanár, genetikus, filozófus, biológus, pszichiáter, nyomozó, sminkmester, rendező, kritikus, fotográfus, újságíró, hangmérnök.

Pedig mindegyikhez voltam már igen közel.

Na mindegy.

 

Szólj hozzá!

Címkék: jövő dilemma haha összefoglaló vége buci kétségbeesés dreamon

atomszinesztézia

2010.10.12. 16:45 buci.

 

Lehetséges-e az, hogy érzékszerveim olyan szinten össze lennének hangolva, hogy ha hangos zaj/zene/akármi van, kevésbé érzem az ízeket?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene egymondat buci érzés ti is szoktatok?

2010.09.25. 10:28 buci.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: haha morbid random szarsag

L R L R L R L R

2010.09.25. 08:46 buci.

 

Idegesítődésem mostanra annyira tetőfokára hágott, hogy muszáj leírnom mi bosszant minden reggel. Időtlen idők óta óta szinte minden vágyam rögtön felkelés után megnézni, melyik lábamat teszem ki először az ágyból. Így minden este eltökélem hogy na most, másnap kikelek az ágyból, elslattyogok a kávémért és BASSZAMEG!

 

Szólj hozzá!

Címkék: utálom megfigyelés buci érzés kétségbeesés hétköznap shit happens doh

mér nem írsz petike

2010.09.15. 20:05 buci.

 

 

Órán testileg jelen, de szellemileg távol lenni a világ egyik legkirályabb dolga. Akkor még a gondolatolvasók sem veled, hanem a tanárral - vagy hát ki tudja - foglalkoznak, mint ahogy mindenki más is. Így aztán biztonságban lehetsz magányos, magaddal. (Megspékeli még a csillagközi utazást a közben történő firkálgatás, esetleg kulcsszavak cirádája, vagy ha netalántán a figyelés látszatát sem kell kelteni, az alvás-szimulálás. Na úgy aztán akárhol kiköthetsz, teljes figyelemmel.)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélkedés hétköznap apró örömök dreamon

szemölcs

2010.08.22. 08:43 buci.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mertsajt afotó

spiderpig

2010.08.21. 09:15 buci.

 

Egy dolgot - többek között - soha nem értettem. Adott egy út amin haladsz éppen, az egyik oldala valamiféle bokor növény objektum, vele szemben pedig kerítés/házfal/ilyesmi. Mész mész, és egyszer csak belegyalogolsz egy pont fejmagasságban (ezt is hogy lövik be ilyen precízen...) lévő pókhálóba, ami rohadtul tönkre tudja tenni ám a nyugalmas kis reggeli félálmatag battyogásod. Egészen annyira, hogy megszakad az éppen vitt gondolatmeneted és elkezdesz azon gondolkodni hogy hogy a picsába tud a pók átszőni faltól falig vagy egy métert. A dolog nem először fordult elő velem, szóval ábrát is kaptok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kérdésem tehát: miafasz?

 

2 komment

lieve heerst beestje

2010.08.20. 10:47 buci.

 

A nem tudom mindig nemet jelent.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: utálom budócsifa

pokci

2010.08.09. 03:16 buci.

 

Azt tudom, hogy a szánk azért nem nő be éjszaka mert nyálka védi belülről, de tegyük fel ha két lábujjad belső faláról lenyesnéd a bőrt és összeszorítva tartanád őket egy pár napig, vajon összenőnének-é? Vagy mondjuk testrészeket kényed kedved szerint is összenöveszthetsz bárkivel, így létrehozva egy hirtelen lett sziámi-ikret.

 

velkám bekk

 

 

1 komment

Címkék: haha morbid elmélkedés

jel needed

2010.06.13. 10:20 buci.

 

érdemes ezt valakinek írnom?

tudassatok

 

 

8 komment

Címkék: wtf kétségbeesés

2010.04.14. 19:49 buci.

Szólj hozzá!

Címkék: afotó

minek, minek

2010.04.14. 19:29 buci.

 

Ha akad egy tenyérnyi idő miközben csak az a dolgod hogy várj - mert mást nem tudsz csinálni -, egyre magasabb és magasabb röptű gondolatokhoz jutsz el, akár a szemben álló öreg bácsi kutyahívogató mechanizmusától egészen addig, míg már Univerzumban gondolkodsz és rájössz, hogy az emberiség mennyire nagyon apró, semmi, nem számottevő és ennek ellenére mennyire fontosnak lett belénk nevelve/születve. Minél jobban belelovallod magad annál jobban erősödik az érzés, a leszarom. Leszarom a kötelességeimet, a társadalmat, úgyis semmik vagyunk, élünk aztán meghalunk, mit törjem itt magam, mivel lesz így jobb?

Mámorában úszol még ideig-óráig, egészen addig amíg nem szembesülsz újra a hétköznapjaiddal. Akkor parázol a jegyeid miatt, hogy tedd meg a napi kötelességeidet, és eszedbe sem jut mindaz, amire már egyszer rájöttél.

 

Hirtelen megint minden elefánt lesz a mikrobolhából.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: haha elmélkedés wtf hétköznap apró örömök shit happens ti is szoktatok?

SSDD

2010.04.13. 18:33 buci.

 

Azután visszatekerte a zenét, nyomatékosítva ezzel a beszélgetés végetértét.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egymondat shit happens

2010.04.05. 19:22 buci.

Szólj hozzá!

Címkék: mertsajt afotó

buggggs

2010.04.05. 19:16 buci.

 

Logikátlannak tűnik olyan élőlényektől tartanunk, akik testméretünk tizedét, sőt huszadát sem teszik ki, és lám mégis.

 

Szólj hozzá!

Címkék: para haha nyár egymondat wtf demostnem?!

da ríl para

2010.04.03. 18:22 buci.

 

Megkérdezed hogy 'te is arra gondolsz, amire én?' és egy 'arra, azt hiszem' választ kapsz. Ennek jól megörülsz, minden erődet összegyűjtöd, majd azt mondod 'akkor háromra csináljuk' azán ketten kétfélét százból egyet balból jobbat ugrásból érkezést hányásból mérgezést. Na ez a gáz.

 

1 komment

Címkék: kezdet para érzés

2010.03.28. 09:49 buci.

 

Íme az ember, aki nem tud dönteni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: para dilemma összefoglaló kétségbeesés shit happens vbdghudrhglsdvfg halom random szarsag

r u n

2010.03.28. 09:44 buci.

 

Rájöttem, hogy az oszthatatlannak tűnő megosztott is tovább osztható.

 

Hosszabb utazások tökéletes alkalmak arra, hogy olyan gyökér elméleteket fejlessz ki, mint hogy hogyan véded ki a gondolatolvasást. Éppen annál a legalapvetőbb, nemgondoloksemmirenemgondoloksemmire módszernél tartottam, amikor is rájöttem, hogy de. Tehát. A beszéd és a gondolat két megosztott tényező, egyiket a külvilágnak másikat magadnak, VISZONT a gondolatot is tovább tudod osztani főgondolatra és háttérgondolatra, hiszen miközben mondogattam magamban a nemgondoloksemmirenemgondoloksemmiret, amögött egy még mélyebb rétegben volt kapacitásom kifejleszteni ezt az elméletet. Kápís?

 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélkedés demostnem?! random szarsag

2010.03.22. 20:40 buci.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene

2010.03.17. 16:07 buci.

 

nyünyünyünyünyünyünyünyüüüüüü

 

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló érzés random szarsag

2010.03.02. 11:21 buci.

 

Itt a tavasz, dagad a fasz.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet vége apró örömök afotó

mondd E

2010.03.01. 21:40 buci.

 

Tudjátok milyen az, amikor beléptek egy helyiségbe és megcsap a betegség. A tömény, émelyítő, masszív betegség. Érzitek ahogyan belekúszik az orrotokon kersztül az agyatokba és eltompítja, majd percekkel később föl is fedezitek magatokon az első tüneteket. Pontosan ezt érezni a háziorvosi rendelőben is, ahol taknyodzó-köhögő-lázas-haldokló kölkökkel vagy körbevéve, és felötlik benned a gondolat: az egész napját, minden napját itt töltő orvos miért nem kapja el a betegségket?

Elméletek:
1,  …ki kellett hogy alakuljon nekik egyfajta védekező mechanizmus          immunrendszerük mindennapos megpróbáltatásai ellen --> immunissá váltak
3,  …az emberek ilyen közegben megbetegszenek --> ők nem --> mutánsok
4, … idegenek akik az embert mint fajt jöttek a Földre tanulmányozni
5, ... kifejlesztettek egy titkos immunvédő gyógyszert ami megvéd minden betegségtől, de a gyógymódot leplezik az emberiség elől mert akkor nem ők lesznek az egyedüli egészségesek

6, ... ???

 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélkedés megfigyelés demostnem?! halom

million dollar question

2010.03.01. 21:28 buci.

 

Nem tudni milyen ember, igazából még ő maga sem tudja, mert mindig olyan, amilyet éppen elvárnak tőle, amiknek igazából nem kéne megfeleli mert légy önmagad meg ne érdekeljen más véleménye meg ilyenek, de igazából érdekli. Kevés ember van aki azt mondja hogy nem, és tényleg nem. Na az már személyiség. Neki még nincs.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: para dilemma kétségbeesés vbdghudrhglsdvfg random szarsag